T: +31(0)6 20 687218
RICK@REYNEVELDLEGAL.NL

MKB en ZZP-ers

Als ondernemer denkt u in termen van kansen, risico en kosten. U zoekt een juridisch specialist die daarin met u meedenkt. Procederen blijkt in termen van kosten en baten niet altijd de beste optie te zijn. Een prachtig (al dan niet langdurig) juridisch steekspel tussen advocaten/juristen werkt niet altijd in uw voordeel.

Hoewel emoties een belangrijke rol spelen, is een adequate juridische analyse evenzeer belangrijk. Reyneveld Legal analyseert, adviseert nuchter en denkt met u mee.

Uw belang en uw bedrijfsbelang is altijd leidend.

Particulieren

Reyneveld Legal staat naast het MKB en ZZP-ers ook particulieren bij. Vaak zijn dat personen die te maken krijgen met auteursrechtinbreuk, een dispuut met een internetwinkel, smaad en laster en dergelijke. Voor particulieren geldt nog meer als voor ondernemers dat naast juridische kennis vooral het minimaliseren van juridische kosten van belang is. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Ook de korte communicatielijnen en beschikbaarheid in de avonduren zijn voor particulieren bijkomende voordelen van Reyneveld Legal.

Neem vandaag nog contact met ons op.
‌U bent van harte welkom!

Algemene voorwaarden